Wij zijn HetMagGezien

HetMagGezien

www.hetmaggezien.nl

Twee keer knipperen met de ogen en hopla: de zesde editie van HetMagGezien is een feit. In deze moderne tijden van overal internet en alles delen op sociale media toch een hele prestatie.  In ieder geval een moment waar het team van fantastische creatievelingen graag even bij stilstaat. 

Het samenstellen van HetMagGezien is teamwerk en met een duidelijk omschreven receptuur gaan we aan de slag om elke editie tot een succes te maken. Samen zorgen wij dat bedrijven en instellingen zich op een ludieke wijze presenteren. Deze branded contentverhalen wisselen we af met prachtige foto’s en verhalen uit de regio. Graag stellen wij het creatief team aan je voor:

Herman van Aalst
eigenaar en bedenker
Als uitgever en journalist is Herman benieuwd naar de passie van mensen. Hij is trots op de regio waarin hij woont en werkt en geniet volop van het Limburgse bourgondische leven. Zijn drijfveer: De beste reclame is van mond-tot-mond en dat begint in HetMagGezien.

Rob van den Beuken 
grafisch vormgever
Medewerker van het eerste uur. Rob denkt graag mee bij het verzinnen van het concept en zal er volgens alles aan doen om het idee vakkundig te verwezenlijken. Rob heeft een fijn gevoel voor vormgeving, is secuur en zorgt altijd voor een eerlijk klankbord.

Marlie Cruysberg
algemeen medewerker
Marlie is onze creatieve alleskunner en een zeer gewaardeerd meedenker. Gevraagd of ongevraagd. Als we nog een klusje hebben, dan kunnen we altijd op haar rekenen. Ze is klein van stuk, maar wie haar een beetje kent: ze staat haar mannetje.

Erik van den Eijnden
copywriter
De ludieke en vaak komische hersenspinsels van Erik maken ons aan het lachen, maar zetten ons nog vaker aan het denken. Erik geeft met zijn eigen visie elk concept een boost. Ieder gesprek gaat hij onbevangen in, hij luistert goed en schrijft vervolgens verrassende teksten.

Maarten Grob 
grafisch vormgever
Onze verstrooide professor en tevens grafisch kunstenaar heet Maarten. Geef hem een concept, de uitgeschreven teksten en een aantal prachtige foto’s en hij maakt van iedere pagina een feestje om naar te kijken.

Lien Hartman 
verkoopondersteuning
Lien is inventief, pragmatisch en durft mee te denken. Haar brede netwerk is voor ons een waardevolle aanvulling. Of het nu gaat om het benaderen van potentiële klanten of het adviseren over sales, marketing- en communicatievraagstukken.

Paul Poels 
foto- en videografie
Overhandig hem een camera, laat hem behendig spelen met dag- en kunstlicht en geef hem de ruimte als het gaat om nabewerking en Paul is in zijn nopjes. Met zijn gevoel voor humor en oog voor detail, maakt hij de mooiste plaatjes. Ook met zijn drone en timelapse.

Freelancers
Het team van HetMagGezien heeft een fijne samenwerking met een aantal  freelancers uit de regio. In alfabetische volgorde: Hans van der Beele, Paul van Hoenselaar, Eugène van Hoof, Theo Klabbers, Ted Lenssen, Jeroen van den Nieuwenhof, Teuntje Smits, Kim Vaessen en Karin Vermeulen. Samen zijn wij HetMagGezien.