Kijk, de rattenvanger uit Blitterswijck!

Traas Zuidoost-Nederland

0478 85 01 38 • 06 22 60 57 46

www.traas.nl

Slapeloze nachten door het ontdekken van een wespennest op zolder? Geplaagd door boktor in het houtwerk van het dak of het aantreffen van banaan- of pindavormige rattenkeutels! Geen nood. Traas Zuidoost-Nederland staat altijd voor u klaar.

Traas Ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het voorkomen, bestrijden en het weren van alle soorten ongedierte bijvoorbeeld wespen, muizen en ratten, mieren en mollen. “Naast ongediertewerkzaamheden voeren wij ook middels onze bouwafdeling Building Care specifieke bouw of herstelwerkzaamheden uit. Zo kunt u bij ons ook terecht voor houtworm- en boktorbestrijding en naagdierwering. Wij maken gebruik van de nieuwste methodes en vakkennis om problemen met ongedierte op te lossen”, vertelt Roy Ewalts, eigenaar van Traas Zuidoost-Nederland. “Zo krijgen ongewenste insecten, knaagdieren geen kans. Met Traas Nature Care proberen wij er zo goed mogelijk voor te zorgen dat, door het milieuvriendelijk bestrijden van ongedierte, de natuur in evenwicht blijft”.

Traas Zuidoost-Nederland is gevestigd in Blitterswijck. Samen met zijn vrouw Elleke Ewalts en medewerker Stef Kersten neemt Roy het gebied Zuidoost-Nederland voor zijn rekening. “Het werk als ongediertebestrijder is afwisselend. Je komt op de gekste plaatsen en blijft altijd nieuwe dingen ontdekken”, aldus Roy. Hij werkte jarenlang in zijn eigen rozenkwekerij, maar voorzag pittige tijden en gooide het roer om. Met zijn liefde voor de natuur, het willen oplossen van problemen en graag nieuwe dingen ontdekken verdiepte hij zich in eerste instantie in de overlast veroorzaakt door mollen. “Het vangen van mollen trok mijn interesse en natuurlijk kwam van het één het ander. Inmiddels ben ik al meer dan tien jaar gediplomeerd. “Het leukste dier om te bestrijden? De zwarte rat is een slim beestje, want na amper een week kent hij het hele gebied en ziet iedere verandering. Hij laat zich niet makkelijk foppen.”

Landelijke dekking
“We zijn een grote speler in de regio en ons werkgebied strekt zich uit tussen de steden Nijmegen en Eindhoven en de hele provincie Limburg.” Traas Ongediertebestrijding is een franchiseorganisatie met een landelijke dekking. “Zo helpen we gezamenlijk een groot aantal klanten, door heel het land. “Onze gezamenlijke aanpak in de bestrijding van de tijgermug in het verleden was zeer succesvol”, zegt Roy trots. Traas Ongediertebestrijding heeft met zes vestigingen en 40 medewerkers een landelijke dekking in Nederland en België. Met acht kwaliteits- en veiligheidscertificeringen behoort Traas Ongediertebestrijding tot de vijf grootste ongediertebestrijders binnen Nederland. Traas Zuidoost-Nederland is eind 2017 verhuisd naar een nieuwe locatie in Blitterswijck. Op dit moment zijn zij volop bezig met de verbouwing van het nieuwe bedrijfspand aan de Oude Heerweg 60 in Blitterswijck Traas Zuidoost-Nederland zet op zondag 2 september haar deuren open. “Als de rattenvanger uit Blitterswijck heb ik een advies om ongedierte buitenshuis te houden: zorg dat het zo onaantrekkelijk mogelijk is. Hoe? Dat vertel ik je tijdens de open dag. Of eerder, u kunt bij ons altijd terecht voor hulp en advies”, besluit Roy.