Springlevend

Bob Noten Uitvaartbegeleiding

077 366 13 14

www.bobnoten.nl

We zijn allemaal een keer geboren en er komt een dag dan is het gebeurd, dan ga je dood. Een onontkoombaar moment waar we in levenden lijve niet graag aan denken, want tot die tijd zijn we vooral… springlevend.

Liesbeth Coenders (52)
is geboren en opgegroeid in Horst. Sinds twee jaar is zij getrouwd met Geert van Rens en hebben samen geen kinderen. Geert is weduwnaar en heeft drie kinderen en drie kleinkinderen. Ze wonen samen op een prachtig plekje in Grubbenvorst.

Hoe herinneren mensen zich jou?
Ik ben spontaan, gevoelig en geïnteresseerd in andere mensen. Als meisje wilde ik kok worden en op mijn 21e begon ik als horecaondernemer en heb diverse horecazaken gehad in Horst, waaronder Liesbeth’s Grandcafé.

Wat wil je in je leven nog doen?
Een bucketlist heb ik niet, ik heb al veel van de wereld gezien. Samen met Geert ga ik regelmatig op reis. Wij hebben alles wat ons hartje begeerd.

Welke overledene zou je nog een keer willen zien?
Mijn moeder, zij overleed toen ik 35 jaar was. Ik zou haar zo graag willen vertellen hoe gelukkig ik ben en dat ik haar ontzettend mis.

Ben jij orgaandonor?
Daar heb ik nog nooit écht over nagedacht. Maar om andere mensen te helpen zou ik zeker mijn organen beschikbaar willen stellen.

Wat is er na de dood?
Ik denk dat er niks meer is na de dood, want anders had mijn moeder allang een teken gegeven.

Wat wil je nalaten?
Ben lief voor elkaar en heb respect voor andere mensen, het leven is maar zo kort, haal er alles uit wat je eruit kunt halen.

Hoe zorg jij dat je nu springlevend blijft?
Vooral genieten van elkaar en de mensen om mij heen. Sporten, lezen, vakantie, lekker eten, een glaasje wijn en positief door het leven gaan. Pluk de dag, het kan zomaar je laatste zijn.

Hoe ziet jouw laatste moment eruit?
Toen Geert’s vrouw Bep overleed is haar urn in een stenen uil gezet. Die staat bij ons in de woonkamer. Als Geert en ik sterven, dan willen wij daar ook in bijgezet worden. Als ik sterf dan vieren mensen mijn leven, het liefste thuis in de tuin tussen alle mooie bomen, vijvers en planten.