Wij zijn home park inter chalet

Home park Inter chalet

077 399 93 33

www.homepark.nl

 

Een nieuwe toiletrolhouder of een stuk tuingereedschap nodig? Plannen om de huiskamer opnieuw in te richten? Is de badkamer aan een opknapbeurt toe? Dan kun je bij talloze speciaalzaken terecht, maar dat betekent vaak kilometers maken.

‘Hier koop je je thuis’
Veel makkelijker is het om alles op één, overzichtelijke locatie te vinden. Bij Home Park Inter Chalet, pal langs de A73 bij afslag Horst ben je dan op de juiste plek. Loop mee door het unieke shop-in-shop concept. Zodra je Home Park Inter Chalet binnenwandelt raak je direct in de juiste stemming en moet je even lekker proef zitten in een van de loungesets van Timmermans Tuinmeubelen. Dit smaakt naar meer. En dat vind je onder meer bij Budget Home Store XXL, onderdeel van het gerenommeerde Poels Meubelen. Kwalitatief hoogstaande meubelen in diverse stijlen schetsen een beeld van jouw nieuwe interieur. 

Voldoet je keuken niet meer aan de wensen, raak dan niet van de kook en laat je vrijblijvend adviseren bij Superkeukens. En een koude douche? Die kennen ze niet bij Baderie. Als klant voelt de ontvangst in hun shop als een warm bad. De tuin. Die vergeten ze ook niet bij Home Park Inter Chalet. In samenwerking met Plantencentrum Van den Beuken is een fraai en kleurrijk aanbod en binnen- en buitenplanten samengesteld. 

Even bijkomen van alle geweldige indrukken of nog eens op je gemak de aankopen doorspreken kun je bij Brasserie Intermezzo. En mocht je er niet uitkomen wat betreft het herinrichten of de puntjes op de i wat decoratie betreft? Dan is een bezoekje aan de showroom van woninginrichting-aanhuis.nl de moeite waard. Inderdaad: ook in-house bij Home Park Inter Chalet. Inter Chalet startte ruim 40 jaar geleden als houtwinkel, maar in de loop van vier decennia groeide het bedrijf uit tot een 30.000 m2 groot complex met 10 shop-in-shop winkels. De bouwmaterialen en gereedschap zijn ze bij Inter Chalet trouw gebleven. Aangevuld met de afdeling interieur en verlichting. Alsof dat nog niet genoeg is: ook aan de huisdieren is gedacht. Op Home Park Inter Chalet vind je de Boerenbond – Pets Place en voor de kleine beurs de Outlet Horst.

Kortom, bij Home Park Inter Chalet kom je ogen en oren tekort om alles te vinden voor huis, tuin en dier. Uiteraard is er ruim voldoende parkeergelegenheid en kun je grotere aankopen thuis laten bezorgen. Bij Home Park Inter Chalet koop je je thuis.