Maatjes worden met je idolen

Matel Play Sevenum

077 440 30 00

www.mattelplaysevenum.nl

 

“Mam, denk jij dat ik net zo goed kan klussen als Bob de Bouwer?”, vraagt Sep aan zijn moeder Chantal, terwijl hij aan tafel zit te tekenen. “Vast en zeker, Sep. Weet je wat? Dat mag je zelf uitproberen bij Mattel Play! in Sevenum”, antwoordt mama.

Dan mag je zelf bouwen, ontwerpen en graven. Wat vind je daarvan?” Sep knabbelt op zijn potloodje. “Nou, dan ga ik een huis voor ons maken, of misschien wel een kasteel. Is Sevenum ver weg?” Moeder glimlacht. “Nee, da’s vlakbij. Weet je, misschien moesten we dan maar gauw een afspraak met Bob maken”. Sep staart even dromerig voor zich uit. “Wauw, dan maak ik ook een grote speelkamer voor Sven, Ives en Jente. En een zwembad!”, roept hij uit. ”Zeg, vergeet je vriendjes niet!”, zegt mama met een glimlach.”

Sep springt op van zijn stoel en pakt een groot vel papier. “Ik ga meteen een mooie tekening maken, zoals ik wil dat het kasteel er uit komt te zien”. Dan zegt hij plots: “Mam, jij gaat toch ook mee? En papa en Sven, Ives en Jente?” “Natuurlijk!” zegt mama. “Ik zal vanavond eens aan papa vragen wanneer wij met zijn allen naar Mattel Play! gaan. Trouwens, je treft daar ook Brandweerman Sam, Thomas de Trein en Angelina Ballerina.” Seps ogen glinsteren. “Echt? Vet! Dan kan ik met Sam samen een brand blussen en Ives en Jente kunnen samen met Angelina dansen. Wat leuk!” 

Dan verschijnt er een vraagteken op de snoet van Sep. “Maar dan moeten jullie wel lang wachten tot ik klaar ben met bouwen samen met Bob de Bouwer”, realiseert hij zich plots. “Hahaha, nee hoor. Maak je daar maar geen zorgen over. Dan zoeken wij alvast iets lekkers voor jou uit om te eten. Want je zult vast grote honger hebben, als stoere bouwvakker.” Sep: “Nou mam , ik heb er al superveel zin in. Maar nu heb ik geen tijd meer, want ik ga verder aan mijn kasteel tekenen!”