Wij zijn ook expert.nl

Expert Coenders Horst/Venray

077 398 13 88 • 0493 31 93 89

www.expert.nl

“Een webshop is toch veel goedkoper dan jullie winkel?” Het is een vraag die Geert Linders van Expert Venray en Emiel Coenders van Expert Coenders Horst regelmatig horen van klanten. “Het grappige is dat wij ook online zijn met www.expert.nl en dat juist de combinatie met een fysieke winkel veel meer voordelen biedt”, zegt Geert.

Emiel vult aan: “De consument is inmiddels gewend geraakt aan de snelheid waarmee grote internetwinkels producten leveren. Voor middernacht besteld, morgen geleverd en dat tegen scherpe prijzen. Maar webshops hebben ook extra hoge kosten als het gaat om online vindbaarheid en het optimaal inzetten van hun sociale mediakanalen.”

Geert: “Juist de combinatie van onze fysieke winkels en een online shop zorgt ervoor dat klanten producten kunnen aanraken en uitproberen en dat wij samen een waardevolle vertrouwensband opbouwen. Wij kennen hen en zij ons. Vertrouwd dichtbij.” 

Het is een trend dat consumenten in een winkel gaan kijken en vervolgens online gaan kopen. “Je koopt online hetzelfde product, misschien voor een paar euro minder, maar bij ons heb je wel de zekerheid van de beste service en altijd persoonlijk advies”, zegt Geert. “Het is dezelfde service die wij verlenen bij de bezorging van producten: vandaag besteld is morgen in huis en bezorging is zelfs gratis bij een bestelling vanaf 25 euro.”

Vandaag besteld is morgen in huis en bezorging is zelfs gratis bij een bestelling vanaf 25 euro.

Met een eigen werkplaats repareren Emiel en Geert vakkundig  elektronica. “Het is niet voor niets dat Expert in 2018 is uitgeroepen tot de beste winkelketen van Nederland in de elektronicabranche. Iets waar we natuurlijk supertrots op zijn”, zegt Emiel tot besluit.